Dierenartsenpraktijk Norg 0592 - 61 29 79

Tarieven

Tarieven

Op deze pagina vindt u veel gevraagde tarieven. Alle prijzen zijn incl. btw. Staat wat u zoekt er niet bij, neem contact met ons op. We maken graag een offerte voor u. 

Consult op afspraak: €49,90
Komt u met meer dieren dan betaalt u voor het tweede dier geen nieuw consult.

's Avonds, 's nachts, in het weekend en op feestdagen gelden andere tarieven. Vraag hiernaar als u een afspraak maakt.

Bekijk de veelgevraagde tarieven per diersoort hieronder.

  • Hond
  • Kat
  • Konijn

Hond

Vaccinaties

Een vaccinatie beschermt uw hond tegen verschillende ziektes. Wij vaccineren op maat. Dat betekent dat wij de vaccinatie afstemmen op de leeftijd van uw hond, eerdere vaccinaties en de omgeving. Voordat uw hond gevaccineerd wordt doet de dierenarts een algemeen lichamelijk onderzoek. De prijs van een vaccinatie bestaat uit de kosten van een consult plus de kosten van de betreffende vaccinatie(s).

Consult* €47,00
Vaccinatie pup 6 weken €29,00
Vaccinatie pup 9 weken (excl. kennelhoest) €25,00
Vaccinatie pup 13 weken €24,00
Vaccinatie volwassen hond €24,00
Kennelhoest (neusdruppel-vaccin) €40,00
Rabiës-vaccinatie (hondsdolheid) €40,00

*Voor een tweede dier tijdens hetzelfde consult betaalt u geen extra consultkosten.

Castratie

Bij een castratie worden tijdens een operatie de beide testikels van de reu verwijderd. De hond gaat met een injectie onder narcose, krijgt zuurstof en evt. narcosegas en wordt aan de bewakingsapparatuur gelegd. De wond wordt onderhuids, met oplosbaar hechtmateriaal gehecht. Als de reu goed wakker is mag hij naar huis. Er wordt voor drie dagen pijnstilling (mee)gegeven.

Castratie reu tot 10 kg €200,00
Castratie reu 11 - 20 kg €215,00
Castratie reu 21 - 30 kg €230,00
Castratie reu 31 - 40 kg €260,00
Castratie reu 41 - 50 kg €290,00
Castratie reu 51 - 60 kg €320,00
Castratie reu > 60 kg €350,00

Twijfelt u of u uw hond wilt laten castreren? Dan is een chemische castratie wellicht een oplossing. Wij geven u graag advies.

Sterilisatie teef

Bij een sterilisatie van de teef worden tijdens een buikoperatie de beide eierstokken verwijderd. De teef krijgt een infuus en wordt met een injectie onder narcose gebracht. Ze krijgt zuurstof, evt. narcosegas en wordt aangesloten op bewakingsapparatuur. De wond wordt onderhuids gehecht met oplosbaar hechtmateriaal. Als de teef goed wakker is mag ze naar huis. Ze krijgt voor vier dagen pijnstilling mee. Na tien dagen zien we de teef graag terug voor een gratis controle.

Sterilisatie teef tot 10 kg €400,00
Sterilisatie teef 11 - 20 kg €448,50
Sterilisatie teef 21 - 30 kg €490,00
Sterilisatie teef 31 - 40 kg €530,00
Sterilisatie teef 41 - 50 kg €600,00
Sterilisatie teef 50 - 60 kg €650,00
Sterilisatie teef > 60 kg €700,00

Chippen

Met een chip is een baasje snel op te sporen. Honden moeten verplicht gechipt worden. Dat kan bijvoorbeeld tegelijk met de vaccinatie op zes weken. Maar u kunt ook alleen voor het chippen langskomen. Na het chippen registreren wij de hond bij een landelijke databank.

Chippen (tijdens een consult), inclusief registratie €42,00
Chippen, inclusief registratie en aangepast consult €55,00

Alle prijzen zijn inclusief btw, uitgaande van normaal verloop van de operatie zonder complicaties en onder voorbehoud van wijzigingen.

Kat

Vaccinaties

Een vaccinatie kan uw kat beschermen tegen verschillende ziektes. Wij vaccineren op maat. Dat betekent dat wij de vaccinatie afstemmen op de leeftijd van uw kat, eerdere vaccinaties en de omgeving. Voordat uw kat gevaccineerd wordt doet de dierenarts een algemeen lichamelijk onderzoek. De prijs van een vaccinatie bestaat uit de kosten van een consult plus de kosten van de betreffende vaccinatie(s).

Consult* €47,00
Vaccinatie kitten 8 weken €26,00
Vaccinatie kitten 12 weken €26,00
Vaccinatie volwassen kat €26,00
Rabiësvaccinatie (hondsdolheid) €40,00


*Voor een tweede dier tijdens hetzelfde consult betaalt u geen extra consultkosten.

Castratie

Bij een castratie worden tijdens een operatie de beide testikels verwijderd. De kater krijgt een injectie om onder narcose te gaan en krijgt tijdens de ingreep zuurstof toegediend. Hij krijgt voor 48 uur pijnstilling en mag naar huis als hij goed wakker is.
 

Castratie kater €75,00Sterilisatie poes

Bij een sterilisatie worden tijdens een buikoperatie de beide eierstokken verwijderd. De poes krijgt een injectie om onder narcose te gaan. Ze krijgt tijdens de ingreep zuurstof toegediend en wordt aangesloten op bewakingsaparatuur. De wond wordt onderhuids gehecht met oplosbaar hechtmateriaal. Ze mag naar huis als ze goed wakker is en krijgt voor drie dagen pijnstilling mee.
 

Sterilisatie poes €165,5 0Chippen

Met een chip kan een eigenaar snel opgespoord worden. U kunt uw kat laten chippen gelijktijdig met een vaccinatie of operatie. Maar u kunt ook alleen voor een chip langskomen. Na het chippen registreren wij uw kat bij een landelijke databank.

Chippen (tijdens een consult) inclusief registratie €42,00
Chippen inclusief registratie en aangepast consult €55,00

 

Alle prijzen zijn inclusief btw, uitgaande van een normaal verloop van de operatie, zonder complicaties en onder voorbehoud van wijzigingen.

Konijn

Vaccinatie

Met een vaccinatie kunt u uw konijn beschermen tegen verschillende ziektes.
We gebruiken een vaccin dat een jaar bescherming geeft tegen myxomatose, RHD1 en RHD2. De prijs van een vaccinatie bestaat uit de kosten van een consult plus de kosten van de vaccinatie.

Consult*   €47,00
Vaccinatie consult €28,50
Vaccinatie myxomatose/RHD-1 + 2 €38,00

*Voor een tweede dier tijdens hetzelfde consult betaalt u geen extra consultkosten.

Tijdens het konijnen-vaccinatiespreekuur geven we korting op het consult: je betaalt €30,95 in plaats van €49,90. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Castratie konijn

Bij een castratie worden tijdens een operatie de beide testikels verwijderd. Het konijn krijgt een injectie om rustig te worden en gaat dan met een kapje met zuurstof en narcosegas onder narcose. Na plaatselijke verdoving wordt de operatie uitgevoerd. Het konijn mag naar huis als hij goed wakker is en krijgt voor een paar dagen pijnstilling mee.

Castratie konijn tot 2 kg €105,00
Castratie konijn 2.1-4 kg €112,00
Castratie konijn 4.1-6 kg €120,00
Castratie konijn vanaf 6.1 kg €135,00Sterilisatie konijn

Bij een sterilisatie worden tijdens een buikoperatie de eierstokken en baarmoeder verwijderd. Het konijn gaat met een injectie onder narcose en krijgt met een kapje zuurstof toegediend. De huid wordt onderhuids gehecht met oplosbaar hechtmateriaal, met daaroverheen enkele nietjes (die kunnen ook door scherpe konijnentandjes niet stuk gebeten worden). Het konijn mag naar huis als ze goed wakker is en krijgt voor een paar dagen pijnstilling mee. Na tien dagen zien we het konijn graag terug voor een gratis controle, waarbij ook de nietjes verwijderd worden.

Sterilisatie konijn tot 2 kg €210,00
Sterilisatie konijn 2.1-5 kg €225,00
Sterilisatie konijn vanaf 5 kg €235,00


Alle prijzen zijn inclusief btw, uitgaande van normaal verloop van de operatie zonder complicaties en onder voorbehoud van wijzigingen.

Terug naar de homepagina